Algemeen

De verantwoordelijkheid voor de overeenkomst tussen de kopende en verkopende partij ligt bij hen die de overeenkomst aanvaard hebben. De N.F.D.H. is derhalve niet aansprakelijk voor kwesties die voortvloeien uit koopovereenkomsten.

Instructies voor het plaatsen van advertenties

Leden van de NFDH kunnen gratis advertenties opgeven en wijzigen. Dit gaat via het ledenportaal.

De advertenties van dieren blijven 12 weken staan. Overige advertenties blijven een jaar staan. Enige tijd voor het verlopen van de advertentie krijgt u een bericht met aanwijzingen hoe u de advertentie kunt verlengen.

Aan de te koop aangeboden schapen worden de volgende eisen gesteld:

  • niet afgekeurd (niet-gekeurd mag wel)
  • als er een scrapie genotype wordt vermeld, dan moet dit d.m.v. een genotype onderzoek aangetoond zijn (het mag dus niet afgeleid zijn van de genotypes van de vader en de moeder)
  • de status VRQ-vrij mag wel uit de afstamming zijn afgeleid

Vermeld bij aanbod van individuele schapen: ras (Drent of Schoonebeeker), geslacht, keuringsstatus, geboortedatum, (vraag)prijs en bijzonderheden. Plaats indien mogelijk een foto erbij.

Eisen aan de foto's:

  • maximaal 4 foto's per advertentie
  • foto in jpg, png of gif formaat
  • bestandsgrootte van foto maximaal 2 Mb ( = 2 MegaByte = 2000 KiloByte)

Te grote foto's moet u eerst zelf verkleinen. Dit kan met een fotobewerkingsprogramma of heel eenvoudig via www.fotoverkleinen.nl  De standaardinstelling is goed.
Vragen of problemen? Mail of bel de beheerder van de marktplaats: Gijsbert Six, E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Telefoon: 0591-372696