Het centrale thema van dit jaar is functionaliteit en gezondheid. Op dit moment ontbreekt een helder beeld van hoe het is gesteld met de gezondheid van de schapen bij onze leden. Welke problemen komen regelmatig voor en welke problemen komen juist niet voor bij onze rassen? Uiteraard hebben we vanuit onze eigen ervaring en contacten met andere fokkers wel een idee, maar dit is niet systematisch onderbouwd. We willen weten waar we aandacht aan moeten besteden en op de langere termijn trends ontdekken.

Het bestuur roept daarom ieder lid op om onderstaande vragenlijst in te vullen en op sturen naar Hans Roest. Hij zal de resultaten analyseren. Voor eventuele vragen kan men ook bij hem terecht. De resultaten zullen binnen het bestuur vertrouwelijk worden behandeld. Publicaties naar aanleiding van het onderzoek zullen geen namen van individuele leden bevatten.

Download hier de checklist gezondheid (Word formaat)

Het ingevulde document kan als bijlage per E-mail naar Hans Roest gestuurd worden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Additional information